L´Arrel

En el cor de Vilafranca del Penedès t'oferim la possibilitat de relaxar-te en el nostre Spa i gaudir dels nostres tractaments de salut i bellesa. Disposem d'instal·lacions d'última generació en un entorn que convida a la pau i la serenitat on et sentiràs acaronat i t'evadiràs de l'agitació urbana.

Serveis

Tractaments

Per acaronar-li més enllà del cos i acariciar l'ànima, L´Arrel ha seleccionat acuradament unes combinacions d'harmoniosos tractaments amb els quals se sentirà rejovenir de debò. Un massatge s'ha convertit en una experiència comuna, però l'experiència L´Arrel és molt més que un massatge, és una experiència sublim pensada per als esperits més selectes.

Teràpies

Una bona part dels tractaments L`Arrel se centren en el massatge i la utilització de cosmètica natural alhora que es cura l'ànima. Massatges específics per a cada necessitat com el geotermal amb Pedres calentes, relaxant, retavitalizante entre molts altres. Encara que d'entre ells destacaria: hidroteràpia de colon, el massatge amb pindes. Les pindes són saquets de tela farcits de plantes i olis medicinals.

Productes Naturals

L´Arrel es presenta com la teva tenda de confiança i no sempre s'aconsegueixen trobar empreses o tendes que ofereixin les màximes garanties en els productes oferts als clients. L ´Arrel és un centre de salut que està dedicat a la venda de productes 100% naturals i ecològics, així com productes dietètics d'alta qualitat, productes de primeres marques, que ajuden i contribueixen en la cura i benestar de l'organisme.

Suplements

Una part essencial perquè un esportista aconsegueixi rendir al màxim és la seva alimentació. De la mateixa si és un esportista d'elit o runner aficionat que es dedica al 10K o les curses de muntanya; el seu rendiment depèn de l'alimentació. Moltes vegades ens veiem obligats a recórrer als suplements per cobrir les nostres necessitats alimentàries, així que en unComo vam aprofitar per conèixer una mica millor els suplements alimentaris per a esportistes.

Sessions

COACHING
Quan em demanen que expliqui què faig com Coach, el que dic és això:
Sóc la persona que va a ajudar-te a treure a la llum tot el teu potencial, a trobar el millor de tu, a ser feliç sent qui vols ser, a assolir els objectius que triïs marcar-, a superar els reptes que decideixis. Si t'arrisques a fer-ho,
és clar.

Coneix una gamma de productes essencials per a una vida sana
A la nostra botiga trobaràs una extensa gamma d'alimentació natural i ecològica, articles per a dietes, tes, olis i altres articles relacionats amb la vida sana i natural.

Informa´t:

Subscriure's a les nostres ofertes: